2521034196 6932724547 Λαχανόκηποι 46, Δράμα info@kotzampasisfarm.gr
hero image
 
Η Φιλοσοφία μας
Οικογένεια Κοτζαμπάση - Γεωργικά Εφόδια - Θερμοκήπια - Δράμα


 

Στην θερμοκηπιακή μονάδα μας παράγεται με υδροπονική καλλιέργεια η εξαιρετικής ποιότητας ντομάτα ekstasis, στην περιοχή των Αμπελακίων Δράμας. Η οποία βρίσκεται καθημερινά στα ράφια πολλών καταστημάτων της χώρας ενώ μεγάλες ποσότητες διατίθενται στις λαϊκές αγορές.

Η κατασκευή των εγκαταστάσεων μας, ο εξοπλισμός και οι καλλιεργητικές μέθοδοι, βασίζονται σε τεχνολογίες νέας γενιάς, οι οποίες στοχεύουν στην αυξημένη παραγωγή σε συνδυασμό με την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας προϊόντων.

Μεγάλη οικονομία στο νερό αλλά και σημαντικό οικολογικό αποτύπωμα, φέρει η στροφή μας από τον παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας της γης προς την υδροπονία, σε συνδυασμό βέβαια από μεγαλύτερες αποδόσεις.

 

 

     
     
 
 

Η  οικογένεια μας έχει μακρά ιστορία και παράδοση δεκαετιών στον χώρο της παραγωγής οπωροκηπευτικών και κυρίως ντομάτας. Το ξεκίνημα, χρονολογείται στις αρχές του προηγούμενου αιώνα σε ένα χωριό της Προύσας στη Μικρά Ασία, από τον Γιάννη Κοτζαμπάση, ο οποίος άρχισε την καλλιέργεια και παραγωγή λαχανικών. Η μικρασιατική καταστροφή και η προσφυγιά στη συνέχεια, οδήγησαν την οικογένεια μας στη Δράμα.

Σήμερα, τα ηνία της επιχείρησης καλείται να αναλάβει η τέταρτη γενιά.
Διευθυντής παραγωγής είναι ο γεωπόνος Φώτης Κοτζαμπάσης ο οποίος διαχειρίζεται την μονάδα αλλά και τη διάθεση των παραγόμενων ποσοτήτων ντομάτας στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά.